Els van den Graven - Korte || Maartje Hars - de Blok || Atje Klein Langenhorst - Bremer || Nienke Jansen - Pieper || Mirja Strijker - Oosterhuis

Waarneming

Bij afwezigheid of ziekte neemt een waarneemster het spreekuur of de dienst over van een van de 5 vaste verloskundigen.  Door de grotere afstanden naar de omliggende ziekenhuizen werken wij met een dubbele dienstbezetting. Dit betekent dat er altijd een verloskundige beschikbaar is wanneer wij de regio verlaten voor bijvoorbeeld een poliklinische bevalling.

Sanne Rademaker – Manting

BIG-nr: 29915907903

Ik ben Sanne Rademaker – Manting en werk sinds juli 2012 als verloskundige. Samen met mijn man en zoontje woon ik in Ruinen. Op dit moment ben ik nog met zwangerschapsverlof tot april 2021.

Vanaf mijn afstuderen ben ik terecht gekomen in Hoogeveen en werk hier tot nu met veel plezier. Ik heb tevens 3 jaar als klinisch verloskundige in het Bethesda Ziekenhuis Hoogeveen gewerkt maar vanaf oktober 2018 heb ik de keuze gemaakt om fulltime in deze praktijk aan het werk te gaan. Ik draai mee met alle facetten van de praktijk en doe zowel spreekuur (ook Centering Pregnancy) als diensten.

Het persoonlijke contact met cliënten, het opbouwen van een relatie tijdens de zwangerschap, het begeleiden van ouders tijdens de bevalling en het zien groeien van een gezin blijft keer op keer weer zo ontzettend bijzonder. Ik ben dankbaar dat ik dit fantastische werk mag doen en onderdeel mag uit maken van dit bijzondere proces.


Cynthia van Malsen

BIG-nr: 99925193803

Mijn naam is Cynthia van Malsen. Sinds december 2018 werk ik bij Verloskundigenpraktijk Hoogeveen als waarneemster. Jullie kunnen mij treffen tijdens de zwangerschapscontroles, bevalling of kraambedcontroles.

De zwangerschap en het ontstaan van een nieuw leven heeft mij al van jongs af aan geïnteresseerd. Ik vind dat ik een heel mooi vak uitoefen en vind het bijzonder om deel uit te maken van een belangrijk moment in ieders leven. Wie weet tot snel!


Odette Ingenegeren

BIG-nr: 19927327303

Ik ben Odette Ingenegeren en neem sinds de zomer waar bij Verloskundigenpraktijk Hoogeveen. Het kan dus zijn dat jullie mij zien tijdens het spreekuur, tijdens de bevalling of in het kraambed. Ik heb vorig jaar enige tijd stage gelopen in de praktijk toen ik nog in opleiding was, dus wellicht dat sommigen van jullie mij hiervan nog kennen. Ik vervang Sanne tijdens haar zwangerschapsverlof.

X

X

X


Stagiaires


Als praktijk hechten wij veel waarde aan het overdragen van zowel praktische als theoretische kennis aan toekomstige verloskundigen. Daarom loopt er af en toe een verloskundige in opleiding stage in onze praktijk. Afhankelijk in welk stadium van de opleiding een stagiaire zich bevindt mag ze handelingen in meer of mindere mate zelfstandig uitvoeren.

Op dit moment loopt tweedejaars verloskundige in opleiding Jorieke van de Verloskunde Academie in Groningen stage in onze praktijk. Hieronder stelt ze zich aan jullie voor:

“Ik ben Jorieke Ganpat, ik kom uit Nijkerk en ik ben 19 jaar. Ik zit nu in mijn tweede jaar verloskunde in Groningen en ik kom hier in Hoogeveen een paar weken stage lopen!

Via mijn moeder ben ik bij het vak verloskunde terecht gekomen. Hoewel zij uiteindelijk verpleegkundige is geworden, heeft ze haar enthousiasme voor verloskunde wel aan mij overgedragen!

Ik vind het een eer om bij deze bijzondere periode van jullie leven deel te mogen maken en ik kijk er erg naar uit om met jullie kennis te maken!”

Een stagiaire werkt altijd nauw met een van ons samen en onder onze verantwoording. Afhankelijk in welk stadium van de opleiding een stagiaire zich bevindt mag ze handelingen in meer of mindere mate zelfstandig uitvoeren.

Heb je liever niet dat een stagiaire bij de zwangerschapscontroles, bevalling of kraambedcontroles aanwezig is? Geen probleem, geef dit gerust aan!

Een stagiaire werkt altijd nauw met een van ons samen en onder onze verantwoording.