Els van den Graven - Korte || Maartje Hars - de Blok || Atje Klein Langenhorst - Bremer || Nienke Jansen - Pieper || Mirja Strijker - Oosterhuis

Waarneming

Bij afwezigheid of ziekte neemt een waarneemster voor onze praktijk waar. Net als de 5 vaste verloskundigen doet zij spreekuren en diensten. Door de grotere afstanden naar de omliggende ziekenhuizen werken wij met een dubbele dienstbezetting. Dit betekent dat er altijd een verloskundige beschikbaar is wanneer wij de regio verlaten voor bijvoorbeeld een poliklinische bevalling.

Sanne Manting

Ik ben Sanne Manting en werk sinds juli 2012 als verloskundige. Vanaf mijn afstuderen ben ik terecht gekomen in Hoogeveen en werk hier tot nu met veel plezier. Ik heb tevens 3 jaar als klinisch verloskundige in het Bethesda Ziekenhuis Hoogeveen gewerkt maar vanaf oktober 2018 heb ik de keuze gemaakt om fulltime in deze praktijk aan het werk te gaan. Ik draai mee met alle facetten van de praktijk en doe zowel spreekuur (ook Centering Pregnancy) als diensten.

Het persoonlijke contact met cliënten, het opbouwen van een relatie tijdens de zwangerschap, het begeleiden van ouders tijdens de bevalling en het zien groeien van een gezin blijft keer op keer weer zo ontzettend bijzonder. Ik ben dankbaar dat ik dit fantastische werk mag doen en onderdeel mag uit maken van dit bijzondere proces.

Cynthia van Malsen

Mijn naam is Cynthia van Malsen. Sinds december 2018 werk ik bij Verloskundigenpraktijk Hoogeveen als waarneemster. Jullie kunnen mij treffen tijdens de zwangerschapscontroles, bevalling of kraambedcontroles.

De zwangerschap en het ontstaan van een nieuw leven heeft mij al van jongs af aan geïnteresseerd. Ik vind dat ik een heel mooi vak uitoefen en vind het bijzonder om deel uit te maken van een belangrijk moment in ieders leven. Wie weet tot snel!

X

X

X


Stagiaires

Soms begeleiden wij stagiaires van de Verloskunde Academie Groningen. In dat geval maken wij hier melding van in de wachtkamer.

Afhankelijk in welk stadium van de opleiding een stagiaire zich bevindt mag ze handelingen in meer of mindere mate zelfstandig uitvoeren.

Heb je liever niet dat een stagiaire bij de zwangerschapscontroles, bevalling of kraambedcontroles aanwezig is? Geen probleem, geef dit gerust aan!

Anna Sijbring

Vanaf dinsdag 27 augustus loopt derdejaars verloskundige in opleiding Anna Sijbring gedurende 9 weken stage bij ons in de praktijk.

“Hallo zwangeren van verloskundigenpraktijk Hoogeveen! Ik ben Anna Sijbring, (bijna) 22 jaar en derdejaars student verloskunde aan de Verloskunde Academie Groningen, in de stad waar ik ook geboren en getogen ben. Als verloskundige (in opleiding) stop je veel in je vak, maar je krijgt er ook véél voor terug. Dat vind ik zo mooi en waardevol! Tot november kom ik hier stage lopen. Dat betekent dat je me onder andere kunt tegenkomen tijdens de spreekuren, tijdens de bevalling of in de kraamweek. Als je hier bezwaar tegen hebt, kun je dit natuurlijk altijd aangeven. Ik hoop weer veel te mogen leren de komende tijd.”

Een stagiaire werkt altijd nauw met een van ons samen en onder onze verantwoording.