Els van den Graven - Korte || Maartje Hars - de Blok || Atje Klein Langenhorst - Bremer || Nienke Jansen - Pieper || Mirja Strijker - Oosterhuis

Waarneming

Bij afwezigheid of ziekte neemt een waarneemster het spreekuur of de dienst over van een van de 5 vaste verloskundigen.  Door de grotere afstanden naar de omliggende ziekenhuizen werken wij met een dubbele dienstbezetting. Dit betekent dat er altijd een verloskundige beschikbaar is wanneer wij de regio verlaten voor bijvoorbeeld een poliklinische bevalling.

Sanne Rademaker – Manting

Ik ben Sanne Rademaker – Manting en werk sinds juli 2012 als verloskundige. Samen met mijn man en zoontje woon ik in Ruinen. Op dit moment ben ik nog met zwangerschapsverlof tot april 2021.

Vanaf mijn afstuderen ben ik terecht gekomen in Hoogeveen en werk hier tot nu met veel plezier. Ik heb tevens 3 jaar als klinisch verloskundige in het Bethesda Ziekenhuis Hoogeveen gewerkt maar vanaf oktober 2018 heb ik de keuze gemaakt om fulltime in deze praktijk aan het werk te gaan. Ik draai mee met alle facetten van de praktijk en doe zowel spreekuur (ook Centering Pregnancy) als diensten.

Het persoonlijke contact met cliënten, het opbouwen van een relatie tijdens de zwangerschap, het begeleiden van ouders tijdens de bevalling en het zien groeien van een gezin blijft keer op keer weer zo ontzettend bijzonder. Ik ben dankbaar dat ik dit fantastische werk mag doen en onderdeel mag uit maken van dit bijzondere proces.


Cynthia van Malsen

BIG-nr: 99925193803

Mijn naam is Cynthia van Malsen. Sinds december 2018 werk ik bij Verloskundigenpraktijk Hoogeveen als waarneemster. Jullie kunnen mij treffen tijdens de zwangerschapscontroles, bevalling of kraambedcontroles.

De zwangerschap en het ontstaan van een nieuw leven heeft mij al van jongs af aan geïnteresseerd. Ik vind dat ik een heel mooi vak uitoefen en vind het bijzonder om deel uit te maken van een belangrijk moment in ieders leven. Wie weet tot snel!

X

X


Stagiaires


Als praktijk hechten wij veel waarde aan het overdragen van zowel praktische als theoretische kennis aan toekomstige verloskundigen. Daarom loopt er af en toe een verloskundige in opleiding stage in onze praktijk. Afhankelijk in welk stadium van de opleiding een stagiaire zich bevindt mag ze handelingen in meer of mindere mate zelfstandig uitvoeren.

Op dit moment loopt derdejaars verloskundige in opleiding Linda van de Verloskunde Academie in Groningen stage in onze praktijk. Hieronder stelt ze zich aan jullie voor:

“Ik ben Linda Kroes, 22 jaar en afkomstig uit het mooie Dalfsen. Ik ben derdejaars verloskundige in opleiding aan de Verloskunde Academie in Groningen. Tussen 22 februari en 4 april kom ik zes weken stage lopen bij Verloskundigenpraktijk Hoogeveen.

Ik kijk er enorm naar uit mij – na een periode van ziekenhuisstages – weer verder te kunnen ontwikkelen op het gebied van eerstelijns verloskundige zorg, want dit is waar ik mij het meeste thuis voel. Jullie kunnen mij treffen tijdens de zwangerschap, bevalling of kraamweek. Mocht je dit niet op prijs stellen, geef dit dan vooral aan. Wellicht tot snel!

Een stagiaire werkt altijd nauw met een van ons samen en onder onze verantwoording. Afhankelijk in welk stadium van de opleiding een stagiaire zich bevindt mag ze handelingen in meer of mindere mate zelfstandig uitvoeren.

Heb je liever niet dat een stagiaire bij de zwangerschapscontroles, bevalling of kraambedcontroles aanwezig is? Geen probleem, geef dit gerust aan!

Een stagiaire werkt altijd nauw met een van ons samen en onder onze verantwoording.