Els van den Graven - Korte || Maartje Hars - de Blok || Atje Klein Langenhorst - Bremer || Nienke Jansen - Pieper || Mirja Strijker - Oosterhuis

Waarneming

Bij afwezigheid of ziekte neemt een waarneemster voor onze praktijk waar. Net als de 5 vaste verloskundigen doet zij spreekuren en diensten.

Sanne Manting

Ik ben Sanne Manting, 27 jaar. Sinds 2012 afgestudeerd als verloskundige en sindsdien met veel plezier aan het werk. Sinds het afstuderen ben ik eigenlijk een vast gezicht binnen de praktijk in Hoogeveen en hier het ik het erg goed naar mijn zin. Nadat ik in 2015 een half jaar in Malawi heb gewerkt ben ik weer in de praktijk gaan werken en combineer ik het werken in de praktijk met het werken als klinisch verloskundige in het Bethesda ziekenhuis.

Het persoonlijke contact met cliënten, het opbouwen van een relatie tijdens de zwangerschap, het begeleiden van ouders tijdens de bevalling en het zien groeien van een gezin blijft keer op keer weer zo ontzettend bijzonder.

Ik wens iedereen een hele mooie zwangerschap, bevalling en kraamtijd toe en hopelijk tot snel!


Stagiaires

Soms begeleiden wij stagiaires van de Verloskunde Academie Groningen. In dat geval maken wij hier melding van in de wachtkamer.

Een stagiaire werkt altijd nauw met een van ons samen en onder onze verantwoording. Afhankelijk in welk stadium van de opleiding een stagiaire zich bevindt mag ze handelingen in meer of mindere mate zelfstandig uitvoeren.  Heb je liever niet dat een stagiaire bij de zwangerschapscontroles, bevalling of kraambedcontroles aanwezig is? Geen probleem, geef dit gerust aan!

 

Inge Draaisma

Vanaf maandag 19 maart komt Inge Draaisma haar eindstage van 12 weken bij ons lopen. Zij zal onder ons toezicht veelal zelfstandig als bijna verloskundige invulling geven aan haar stage. Wij wensen Inge heel veel succes en werkplezier bij ons in de praktijk.

Even voorstellen! Mijn naam is Inge Draaisma, ik ben 23 jaar en ik studeer aan de Verloskunde Academie Groningen.
Vanaf 19 maart t/m 13 april en 23 april t/m 15 juni loop ik mijn eindstage bij Verloskundigenpraktijk Hoogeveen. Dit betekent dat dit als het goed is voor mij de laatste stage zal zijn voordat ik zelfstandig als verloskundige aan de slag mag….

Het beroep waar ik al jaren van droom en een enorme passie voor heb.
Ik hoop tijdens deze eindstage veel over dit mooie beroep te leren en veel mooie ervaringen op te doen.

Als u echter liever heeft dat ik er niet bij ben, dan kunt u dit bij mij of een van de verloskundigen aangeven.