Els van den Graven - Korte || Maartje Hars - de Blok || Atje Klein Langenhorst - Bremer || Nienke Jansen - Pieper || Mirja Strijker - Oosterhuis

Waarneming

Bij afwezigheid of ziekte neemt een waarneemster voor onze praktijk waar. Net als de 5 vaste verloskundigen doet zij spreekuren en diensten. Door de grotere afstanden naar de omliggende ziekenhuizen werken wij met een dubbele dienstbezetting. Dit betekent dat er altijd een verloskundige beschikbaar is wanneer wij de regio verlaten voor bijvoorbeeld een poliklinische bevalling.

Sanne Manting

BIG-nr: 29915907903

Ik ben Sanne Manting en werk sinds juli 2012 als verloskundige. Vanaf mijn afstuderen ben ik terecht gekomen in Hoogeveen en werk hier tot nu met veel plezier. Ik heb tevens 3 jaar als klinisch verloskundige in het Bethesda Ziekenhuis Hoogeveen gewerkt maar vanaf oktober 2018 heb ik de keuze gemaakt om fulltime in deze praktijk aan het werk te gaan. Ik draai mee met alle facetten van de praktijk en doe zowel spreekuur (ook Centering Pregnancy) als diensten.

Het persoonlijke contact met cliënten, het opbouwen van een relatie tijdens de zwangerschap, het begeleiden van ouders tijdens de bevalling en het zien groeien van een gezin blijft keer op keer weer zo ontzettend bijzonder. Ik ben dankbaar dat ik dit fantastische werk mag doen en onderdeel mag uit maken van dit bijzondere proces.

Cynthia van Malsen

BIG-nr: 99925193803

Mijn naam is Cynthia van Malsen. Sinds december 2018 werk ik bij Verloskundigenpraktijk Hoogeveen als waarneemster. Jullie kunnen mij treffen tijdens de zwangerschapscontroles, bevalling of kraambedcontroles.

De zwangerschap en het ontstaan van een nieuw leven heeft mij al van jongs af aan geïnteresseerd. Ik vind dat ik een heel mooi vak uitoefen en vind het bijzonder om deel uit te maken van een belangrijk moment in ieders leven. Wie weet tot snel!

X

X

X


Stagiaires

Soms begeleiden wij stagiaires van de Verloskunde Academie Groningen. In dat geval maken wij hier melding van in de wachtkamer.

Afhankelijk in welk stadium van de opleiding een stagiaire zich bevindt mag ze handelingen in meer of mindere mate zelfstandig uitvoeren.

Heb je liever niet dat een stagiaire bij de zwangerschapscontroles, bevalling of kraambedcontroles aanwezig is? Geen probleem, geef dit gerust aan!

Nienke Boersma

Vanaf maandag 6 januari loopt vierdejaars verloskundige in opleiding Nienke Boersma gedurende 12 weken stage bij ons in de praktijk.

“Mijn naam is Nienke Boersma en ik ben 25 jaar oud. Ik ben vierdejaars student aan de Verloskunde Academie in Groningen en in de periode van 6 januari tot en met 27 maart kom ik stage lopen bij Verloskundigenpraktijk Hoogeveen. U kunt mij tegenkomen tijdens de zwangerschap, de bevalling of de kraamperiode. Mocht u het niet prettig vinden dat ik erbij ben, dan kunt u dit natuurlijk altijd bij mij of bij de verloskundige aangeven.

Verloskunde is een fantastisch beroep waarin je mensen mag ondersteunen tijdens een hele bijzondere periode. Elke stage leer je weer bij en kun je dit proces steeds zelfstandiger begeleiden. Ik hoop op een leerzame stage waarin ik veel vrouwen en hun partners mag begeleiden tijdens de bijzondere periode van zwangerschap, bevalling en kraambed. Hopelijk tot ziens!”

Een stagiaire werkt altijd nauw met een van ons samen en onder onze verantwoording.