Els van den Graven - Korte || Maartje Hars - de Blok || Atje Klein Langenhorst - Bremer || Nienke Jansen - Pieper || Mirja Strijker - Oosterhuis

Waarneming

Bij afwezigheid of ziekte neemt een waarneemster voor onze praktijk waar. Net als de 5 vaste verloskundigen doet zij spreekuren en diensten.

Sanne Manting

Ik ben Sanne Manting en werk sinds juli 2012 als verloskundige. Vanaf mijn afstuderen ben ik terecht gekomen in Hoogeveen en werk hier tot nu met veel plezier. Ik heb tevens 3 jaar als klinisch verloskundige in het Bethesda Ziekenhuis Hoogeveen gewerkt maar vanaf oktober 2018 heb ik de keuze gemaakt om fulltime in deze praktijk aan het werk te gaan. Ik draai mee met alle facetten van de praktijk en doe zowel spreekuur, diensten als Centering Pregnancy.

Het persoonlijke contact met cliënten, het opbouwen van een relatie tijdens de zwangerschap, het begeleiden van ouders tijdens de bevalling en het zien groeien van een gezin blijft keer op keer weer zo ontzettend bijzonder. Ik ben dankbaar dat ik dit fantastische werk mag doen en onderdeel mag uit maken van dit bijzondere proces.

Cynthia van Malsen

Mijn naam is Cynthia van Malsen. Sinds december 2018 werk ik bij Verloskundigenpraktijk Hoogeveen als waarneemster. Jullie kunnen mij treffen tijdens de zwangerschapscontroles, bevalling of kraambedcontroles. De zwangerschap en het ontstaan van een nieuw leven heeft mij al van jongs af aan geïnteresseerd. Ik vind dat ik een heel mooi vak uitoefen en vind het bijzonder om deel uit te maken van een belangrijk moment in ieders leven. Wie weet tot snel!


Stagiaires

Soms begeleiden wij stagiaires van de Verloskunde Academie Groningen. In dat geval maken wij hier melding van in de wachtkamer.

Een stagiaire werkt altijd nauw met een van ons samen en onder onze verantwoording. Afhankelijk in welk stadium van de opleiding een stagiaire zich bevindt mag ze handelingen in meer of mindere mate zelfstandig uitvoeren.  Heb je liever niet dat een stagiaire bij de zwangerschapscontroles, bevalling of kraambedcontroles aanwezig is? Geen probleem, geef dit gerust aan!

Laura de Groot

Ik ben Laura de Groot en ben vierdejaars verloskunde student uit Groningen. Ik vind het fascinerend om te zien hoe sterk vrouwen zijn tijdens de zwangerschap en bevalling. Ik vind het bijzonder dat ik vrouwen mag ondersteunen tijdens deze gebeurtenis en raak er niet over uitgepraat. Buiten de verloskunde vind ik het erg leuk om te reizen, uitgebreid te koken en lange stukken met de hond te lopen.
De komende 9 weken (van 22 april t/m 21 juni) loop ik stage bij Verloskundigenpraktijk Hoogeveen. Ik heb er veel zin in!
De opleiding zit er voor mij bijna op en hoop snel als verloskundige aan het werk te gaan.

Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten!